..:: islinge it ::..

Om

Här köper du böcker utgivna av ..::islinge it::.. direkt av författaren, främst böcker om Sälenfjällen och Östre Trysil.

Om du vill beställa men inte betala med kort eller PayPal, välj kan du betala med Swish och följ anvisningarna (Tictail har inte stöd för Swish just nu).

Alla frågor mm: bestallning (a) islinge-it.com

Mvh StefanReturpolicy kortfattat

Om du ändrar dig, eller om produkten du mottagit inte lever upp till dina förväntningar, vänligen kontakta mig innan du returnerar varan.
Kontakt: bestallning (a) islinge-it.com

Skicka varorna som ska returneras inom 14 dagar från det att du kontaktat oss.

Om inget annat överenskommits med oss så står du för returkostnaden.

Du ansvarar för eventuell skada som orsakas på varorna under frakten. Därför rekommenderar jag starkt att du skickar produkterna väl förpackade, i gott skick och i sin ursprungliga förpackning.

Skicka oss gärna ett spårningsnummer för returneringen om du kan.

Om en returnerad vara fraktas internationellt, märk paketet med "RETURNED GOODS" för att undvika tullavgifter. Jag ansvarar inte för eventuella tullavgifter på försändelsen.

Om inget annat överenskommits kommer återbetalningen ske genom samma betalningssätt som du först gjorde köpet med.

Om produkten eller förpackningen är använd eller skadad förbehåller jag mig rätten att dra av värdeminskningen från återbetalningssumman.

---

GDPR Ersätter PUL 25/5 2018
I samband med din beställning godkänner du att Islinge IT  lagrar dina uppgifter för att hantera beställningar och fakturaunderlag. Dina uppgifter kommer inte att säljas, hyras ut eller på annat sätt lämnas ut till tredje part.
 Som kund har du rätt att en gång per år få information om hur dina personuppgifter används. Om du önskar dessa skickar du din undertecknade begäran till gdpr@islinge-it.com Du kan också skicka en begäran om du vill ändra/rätta till några uppgifter.